AGEL gelová suspenzní technologie

REVOLUČNÍ VĚDECKÁ TECHNOLOGIE NOVÉHO TISÍCILETÍ V OBLASTI PÉČE O ZDRAVÍ

INOVATIVNÍ ZPŮSOB DOPRAVY ŽIVIN DO ORGANIZMU

Agel nabízí produkty, v nichž jsou účinné látky snadno vstřebatelné, absorbují se okamžitě na 95 až 100%! Jak je to možné? Účinné látky v suspenzním*) gelovém nosiči (vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, atd.) se nevstřebávají přes trávící trakt, vstřebávají se slinnými žlázami přímo do krevního oběhu.

*) suspenzní = supenze je různorodá směs složená z několika látek. Důležitým znakem suspenze je, že dochází k samovolnému, ale pomalému oddělení složek směsi.

PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ - SNADNO PŘENOSNÉ - STRAVITELNĚJŠÍ - SNADNO VSTŘEBATELNÉ - BEZ VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ

 

PRO PŘEHLED PRODUKTŮ AGEL A OBJEDNÁVKY KLIKNĚTE ZDE

 

Technologie "Gelceuticals" (suspenzní gel)

přesně jak si přála Matka příroda

       Představte si, že by bylo možné dokonale smíchat hrst lesních plodů. Co myslíte, že by z té směsi vzniklo? Nebyla by to tableta. Ani šťáva. Vznikl by gel.

        Nová suspenzní gelová technologiezpůsobila revoluci v užívání potravinových doplňků.
Tato inovační technologie, nejenže změnila způsob, kterým můžete přijímat potravinové doplňky, ale je mnohem účinnější a osloví větší okruh spotřebitelů.
        Díky suspenzní gelové technologii můžete užívat nezbytnou denní dávku výživných látek a vitamínů kdekoli a kdykoli, rychle a snadno. Představte si: žádné sklenice, žádné tablety ani pilulky, žádné zředěné džusy, neefektivní spreje a krémy – pouze čisté, koncentrované výživné látky z ovoce a bylin v lehce absorbovatelném a chuťově vynikajícím gelu.
        Inovační suspenzní gelová technologie představuje převrat v péči o zdraví. Firma Agel uvedením těchto produktů na trh, mezi širokou veřejnost, učinila průlom v oblasti potravinových doplňků.

Základ gelu tvoří kombinace dvou přírodních složek:

Xantanová guma – kukuřice
Guarová guma – zelené fazole

        Přimícháním vody do guarové a xantanové gumy se vytvoří nutriční vlákna, která dalším vstřebáním vody vytvářejí gelovou strukturu.

Ta neustále expanduje a postupně se v ní začne utvářet nespočetné množství ‘děr ‘ nebo pouzder. Tyto potom slouží jako nosiče aktivních prvků do těla. Všechny tyto složky (minerály, vitamíny, aminokyseliny .. ) přitom procházejí procesem hydratace , který jim umožňuje zůstat ve své přirozené, suspendované (rozložené) formě.

         Přístup kyslíku k doplňkům výživy způsobuje oxidaci. Ta zapříčiňuje znehodnocení a snížení nutriční hodnoty prvků. V gelovém matrixu jsou prvky chráněné před oxidací a uchovávají si plnou nutriční hodnotu.

Díky procesu hydratace nutriční prvky zůstávají suspendované, takže biologicky dostupné ⇒ absorbují se okamžitě ⇒ absorpce dosahuje v průměru 95%-100% (na rozdíl od 5–12% u tablet, prášků, kapslí a nápojů).

 

Přípravky Agel v 62 zemích světa pomáhají v těchto oblastech:

Kardiologie

  • snižování hladiny DL cholesterolu v krvi

  • podpora srdce

  • myokardický systém

  • hypertenze

Orthopedie

  • úprava mobylity pohybového ústrojí

  • kloubů, úponů a šlach

  • tenisový a golfový loket

  • poúrazová léčba a „nakopnutí“ při dlouhé jízdě, při únavě v kanceláři

Dietologie

  • podpora hubnutí a snižování nadváhy

  • jednoduché doplnění denní dávky vitamínů a minerálů

Dermatologie

  • korekce astmatických obtíží a alergií

  • odeznívání ekzémů

  • detoxikace těla antioxidanty

  • budování a podpora imunity

  • vyhlazení jemných i hlubších vrásek

Wellnes

  • přibírání svalové hmoty, hlídání hmotnosti a přijmu proteinů

  • doplnění energie při sportu